Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

klausimas atlikus testa

Gretautas
Sveiki, jeigu atlikus testa paaiskejo kad galecau buti, rezisiere, renginiu organizatore, renginiu vedeja,zurnaliste.Tai kaip man dabar zinoti salygas ir vetas siems dalykams studijuoti? juk neraso studijuokite:renginiu vedejos darba kt.
aciu
Administratorius
režisūra Klaipėdos Universitete:
egzaminai:
Lietuvių k. (testas)
Užsienio k.
Režisūra ir vaidyba (stojamasis)
metiniai: lietuvių ir užsienio kalba.

renginių vedėja:tokia specialybė yra LMTA, reiktų rinktis humanitarinį profilį.
Reikia: vaidyba (stojamasis), muzika (mokyklinis),pašnekesys pasirinktos studijų programos klausimais, metiniai: lietuvių k. ir užsienio k.
Gretautas
o kaip del rezisuros Vilniuje?
Gretautas
studijuoti rezisura vilniuje galima?
Administratorius
deja, kol kas režisūros studijų programą matau tik KU.. Yra LMTA garso režisūra, jei ką
Lime
Beje,Klaipėda ruošia tik MEGĖJŲ teatro režisierius.
Administratorius
čia faktas ar tiesiog pastebėjimas?
paulius
noriu paklaust gal kas zinot is ko sudarytas testas stojant i garso rezisura,gal turit seniasniu metu pavizdziu ar medziagos?
Agne
Ieškok www.egzaminai.lt , ten rasi LMTA: vaidyba II (renginiŲ vedĖjas). Štai ir renginių oraganizavimo, vedimo specialybė. Ten stosiu ir pati, nes jau 10 metų savo miesto kultūros namuose, mokykloje vedu renginius. Tap pat užsiimu dainavimu, manau čia tikrai atrasiu save
Kornelija
Aš esu dar tik 10-toke, bet jau mąstau , kur norėčiau stoti. Norėčiau stoti į menus - KU, esu baigusi muzikos mokyklą, šoku mokykloje šokų būrelyje - liaudiškus šokius, dalyvauju meninėse kompozicijose, kaži ar būtų įmanoma man ten įstoti? Norėčiau išgirsti jūsų nuomonę.
jrga
swejki,esu 10-toke,noreciau suzinot,ka labiau apsimoketu studijuoti architektura ar ekologija? ir kokius dalykus rejktu rinktis mokytis 11,12 klasej,kad istociau y sias specialybes? is anksto aciu :]

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]