Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Kur įmanoma įstoti?

martis182
Išlaikiau egzaminus taip:

Lietuvių- 99%(valstybinis)
Matematika- 50%(valstybinis)
Anglų- 80%(valstybinis)

Istorijos metinis - 8(A)

Patarkite, kur galėčiau studijuoti.

aiste
kur galeciau istoti matematika M6 anglu V6 lituviu V17

Mantas
Marti182, manau, kad drąsiai gali stoti į ISM kurią nors iš specialybių: Tarptautinį verslą ir komunikaciją, Ekonomiką ar Verslo vadybą ir administravimą :) Aš tai bandysiu į Tarptautinį verslą ir komunikaciją ;)

Nebutina
Matematika 4
Lietuviu 5
Rusu 7
Visi mokykliniai. Imanoma man kur istot? :)

Svecias
Kur galeciau istoti?

Lietuviu VBE 31%
Anglu VBE 30%
Istorija VBE 71%
Matematika VBE 29%

Is anksto dekoju.

smilė
matematika v45
lietuviu v60
anglu v62
istorija v54

patarkit, kur galeciau su tokias rezultatais istoti?:)

Aleks
geri klausimai skamba :)
tada ir as paklausiu, kur ymanoma stot su:
Anglu valstybiniu: 34
Istorija m. 6
Lietuviu m. 6
Daile m. 9

deju dideles viltis i anglu filologija, bet ta daile mane kazkaip hipnotizuoja, net nzn ka is jos imanoma padaryt su maniskiai egzais

ginta
nu gerai is as paklausiu kur pasiulytumet stoti? :D
valstybiniai
LT-29
Mat-10
Ist-17
mokyklinis anglu- 6

Jonas
As neapsisprendziu ar man apskritai apsimoka studijuot Lietuvoj. Gal ka patartumet? Rezultatai tokie : Lietuviu 53%, Matematika 76%, Istorija 90%, ir Anglu 91 %. Dekui

TheZex
:D O kur man imanoma istot?

Lietuviu - 7
Matematika - 8
Anglu - 8

Cia visi mokykliniai

sandiego
norejau paklausti kur ystociau su tokiais egzaminais?

lietuviu v 11%
anglu v 47%
biologija v 31%
matematika m 6
prasau patarkit

Evita
sveiki, patarkite kur galima istoti?
lietuviu m 5
matematika v 5%
informatika v 23%
anglu m 5

Edis
Tokio juokingo forumo nesu mates :DD Sakes. Visu pirma, nuo jusu noro priklauso kur stoti, o ne kur imanoma. Antra, neklausinekit kvailu klausimu cia, o duokit prasymus per interneta arba neskit popierius i artimiausia aukstaja mokykla arba kolegija. Niekas cia nepasakys kur jum stoti, nes kazi ar kasnors cia kanors pazysta asmeniskai, o kur studijuoti priklauso nuo zmogaus noru ir jo sugebejimu. Taigi, rasykit, duokit prasymus kur jum linksta sirdis, ka Jus noretumete mokytis, o tada jau bus matyti-istojote ar ne.

Alina92
kur galima stot mokytis renginiu organizavimui?

Edis
Siaip nepatarciau eit mokytis tokio dalyko i kolegijas (aukstosiose tokio dalyko nerasi man rods), nes to galima ismokt ir paciam, nes tam aukstojo mokslo tikrai nereikia ;)Nabent labai jau nori :)

laimaseda
laikiau šiuos egzaminus
lietuviu 8M
matematika7V
fizika 32V
istorija 10M
Noreciau patekti i nemokama ir NL specialybe susijusia su statyba arba elektra, ar turiu galimybe ir i kokia specialybe . Patarkit . Aciu.

Edis
Nabent i kolegija finansuojama... Univere zinok tau nera sansu gaut finansuojama vieta su tokiais egzais, tik su valstybiniais gaus zmones finansuojamas vietas univere. O beto statybu inzinerijose visokiose ar su elektra susijusio matieka reikejo zymiai geriau islaikyt, fizika sakyciau tj dar dar ir aisku lietuviu valsybinis turejo but jei i finansuojama norejai taikyt, kaip sakiau jau...

Sveiki...Gal ir man galetumete pagelbeti.....?
Anglu 53
Matematika 57
Biologija 60
Istorija 86
Lietuviu 89
Ar turiu galimybiu istoti i universiteta vf....?Jei taip,tai kur...?is anxto dekoju...

lyzdas
Istorijos VBE 60
Lietuviu VBE 60
Anglu VBE 71
Matematikos MBE 7.
Kur list chebra ? Tikrai nesugalvoju :/

Administratorius
lyzdas o neturiu jokios norimos krypties?

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]