Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

menas

Ausra
kur stoti norint studijuoti interjero dizaina?
Administratorius
vienas iš variantų- Vilniaus dailės akademija.
Nerija
Kur galiu stoti su Lietuvių kalbos, istorijos valstybiniais, dailės mokykliniu ir informatikos (Įskaitos) egzaminais?
Jule
Kaip man sake tai i Vilniaus dailes akademija labai sunku istot, reikia but labai menisku, nu bet visada gali bandyti.;)
Beto yra dar Vilniaus Dizaino kolegija ir kaune man atrodo dar kazkas tokio yra
Lina S.
Gera diena,
norėčiau pasiteirauti, ar, ketinant stoti į VDA grafikos specialybę, būtina lankyti kursus prieš stojimą? Girdėjau, kad tokie yra, kad gana nepigūs, be to, nesu vilnietė, kainuotų ir transportas, todėl tai itin aktualu.

Su pagarba, Lina S.
Wera
Kokiu egzu reik norint studijuoj dizaina
B.11
to Lina,

as pati ketinu ten stot, ir taip, yra kursai, i kuriu lankyma irgi atsizvelgia labai, o man ta pati situacija kaip tau, as ne vilniete. norint ten istot reikia lb gerai zmones piest.
parasyk savo email, gal pasikalbesim.
Lina S.
Hm, mano email:

staponaite.lina@gmail.com
Administratorius
kaip smagu, kai žmonės gražiai bendrauja ;)
justina
Nežinau juokinga ar liūdna, bet ir aš ketinu i vda i grafiką stoti.irgi ne iš vilniaus esu, bet lankau tuos kursus, tačiau ir lankant kursus ten ne tiek jau daug šansų įstoti. konkurencija ne tik didelė, bet ir stipri, be to dalis stojančiųjų dar eina papildomai pas grafikę vieną, kuri lb rimtai juos paruošia.aišku, pas ją irgi mokama
Bri
sveiki, gal zinote ko reikia norint istoti i vilniaus muzikos ir teatro akademija, studijuoti vaidyba. Man lietuviu,anglu, istorija tikrai gerai sekasi, taip pat savo mieste lankau dramos bureli. ar to pakaktu?
Kotryna
Sveiki:)
Norėčiau Jūsų pasiteiraut, ar stojant į KU - choreografiją, yra sunku įstot? labai įdomu būtų žinot, kiek yra stojančių ir kiek įstoja:)
superiukas
Noreciau studijuoti automobiliu dizaina.Kur galeciau gauti Lietuvoje pradmenis?
herodotas
O as del fotografijos ir medijos meno noreciau paklausti. ar daug kas cia stoja? nezinau ka daryti, neapsisprendziu, tevai sako ne, nes cia nerimta specl. ar butina graziai piesti? ;/
AtedoO
joa, atsakykis ir herodoto kl, man irgi rupi
Viktorija
sveiki,noriu studijuoti danijoje,grafika,gal galetumet patarti koki universiteta? ir ar sunku istoti? is anksto dekoju:)
Raim.
Kur galima studijuoti instrumentinę pedagogiką? Norėčiau būti akordeono/pianino mokytoja. Ko reikia, norint įstoti? Lmta atrodo nelabai pasiekiama...

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]