,,Kolegijoje mes sėmėmės žinių, siekėme savo tikslų ir - kaip medžiai - augome ir tvirtėjome...“ – sakė renginio vedėja, taip pat šių metų absolventė Rūta Petkutė.

Augančio ir tvirtėjančio medžio leitmotyvas skambėjo viso renginio metu, o ekrane, žiūrovų akyse, iš mažo daigo išaugo galingas ąžuolas.

Absolventus sveikino Utenos kolegijos direktorius prof. dr. Gintautas Bužinskas, Utenos Dievo Apvaizdos parapijos klebonas, Utenos dekanato dekanas kunigas Henrikas Kalpokas, Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Vytautas Vaiškūnas, Ukmergės verslo ir technologijų mokyklos direktorius Jonas Cesevičius, Verslo ir technologijų fakulteto dekanė doc. Regina Bagdonavičienė, Medicinos fakulteto dekanas doc. dr. Raimundas Čepukas.

Muzikines dovanas absolventams skyrė ,,Saulės“ gimnazijos gimnazistės Kristina Leleivaitė ir Raminta Kairionytė.

Prasmingomis dainomis, kviečiančiomis skrydžiui ir naujų kelių paieškai, su savo Alma Mater atsisveikino absolventės Rūta Petkutė ir Milda Klišytė.

Nuoširdus ačiū už žinias, dėmesį ir palaikymą po sporto ir pramogų arenos skliautais nuskambėjo visiems kolegijos dėstytojams bei kitiems darbuotojams.

Šįmet kolegija užaugino 467 absolventus, į gyvenimą išleista pirmoji Transporto verslo studijų programos absolventų laida.

Kviečiame ir Jus įsilieti į draugišką Utenos kolegijos bendruomenę ir čia įgyti aukštojo mokslo diplomą ir perspektyvią specialybę.

Daugiau informacijos: www.utenos-kolegija.lt