Marijampolės kolegijoje studentai ne tik gilina savo profesines žinias auditorijose, bet ir STEAM centre, kur technologijų, inžinerijos, meno ir matematikos sritys tampa svarbiomis visose studijų kryptyse.
Taip pat po brandos egzaminų yra galimybė tapti MarKo studentu, studijuojant Marko moksleivių akademijoje ir mokantis lietuvių kalbos, literatūros, matematikos ir istorijos modulius, perlaikyti brandos egzaminus, stoti ir studijuoti.
Kūrybingi, smalsūs ir aktyvūs studentai turi galimybę pirminius mokslinių tyrimų gebėjimus ugdytis kolegijoje organizuojamose studentų konferencijose.
Taip pat kolegija skatina studentus dalyvauti moksliniuose tyrimuose ir siūlo stipendijas geriausiai besimokantiems bei aktyviausiems.
Marijampolės kolegijos ir MRU sinergija sudarys sąlygas studijų kokybės gerinimui ir esminiam infrastruktūros atnaujinimui, MTEP plėtojimui ir mokslo daktarų parengimui, pasiūlys platesnį universitetinių studijų programų spektrą, o parengti specialistai geriau atlieps regiono poreikius, verslo, paslaugų ir švietimo bei kultūros srityse.
Tad norintiems studijuoti Marijampolės kolegijoje atsiveria dar palankesnės galimybės kokybiško ir modernaus aukštojo mokslo prieinamumui.

Daugiau apie studijas MarKo galite rasti čia.

#MARKODAS #StartuokSuMarKo