Numatytą Sūduvos akademijos struktūrą, visų kolegijos vykdomų studijų programų auginimą iki universitetinių ir jau nuo šių metų kvietimą studijuoti MRU universitetinėse bakalauro Teisės ir magistrantūros Mediacijos studijas, į kurias stojimas vyks MRU, tačiau studijos bus vykdomos Marijampolėje.
Direktorės pavaduotoja akademinei ir mokslo taikomajai veiklai Ilona Mulerenkienė pateikė aiškią informaciją apie būsimą dėstytojų atestacijos procesą. Personalo, teisės ir viešųjų pirkimų skyriaus vadovė Jurgita Šmulkštytė aptarė MRU Sūduvos akademijos nuostatus. Direktorės pavaduotojas infrastruktūrai ir projektinei veiklai Marius Žitkus priminė įgyvendintus infrastruktūrinius projektus bei pristatė būsimus, susijusius su studijų bazės tobulinimu.
Viso susirinkimo metu buvo išsamiai atsakyta į bendruomenės nariams iškilusius klausimus, susijusius su tolesniais konsolidacijos žingsniais. Taip pat pasidžiaugta glaudžia bendryste su universitetu ir bendrais vykstančiais pokyčiais, kurių prasmė bei abipusė nauda juntama jau dabar.
Dėkojame visiems atėjusiems už atvirumą svarbiems pokyčiams, kartu pasidžiaugusiems nuveiktais darbais, planuojamais naujais.

Marijampolės kolegijos informacija