Vadybos, finansų ir informacinių sistemų katedros vedėjos Rūtos Tumėnienės kvietimu į kolegiją atvyko UAB „Mobiliųjų sprendimų centro“ direktorius Vidmantas Liutkauskas. Svečias pristatė vieną pažangiausią ir inovatyviausią transporto stebėjimo, valdymo ir duomenų apskaitos sistemą „LocTracker“.
Studentai gilinosi į informacinėmis ir intelektinėmis transporto valdymo technologijomis paremtą išmaniąją programą. Buvo susipažindinti su maršrutų planavimo, transporto priemonės stebėjimo, užduočių vairuotojams delegavimo galimybėmis. Pristatytos duomenų analizavimo ataskaitos, maršrutų ir vairuotojų darbo laiko optimizavimo įrankiai bei technologiniai sprendimai, padedantys vadybininkui darbe ir eliminuojantys kalbos barjerą tarp vairuotojo ir vadybininko. V. Liutkauskas pristatė kaip remiantis duomenimis gaunamais iš „LocTracker“ sistemos logistikos įmonės padidina veikos efektyvumą.
Studentai paskaitos metu įgavo naujų žinių ir susipažino su plačiai naudojama sistema, su kuria, tikėtina, transporto logistikos programos studentai susidurs savo profesiniame kelyje.
Džiaugiamės, kad Marijampolės kolegijos akademinės bendruomenės nariai stengiasi studentus supažindinti su būsima profesija iš arčiau ir joje vykstančiomis inovacijomis.

Daugiau studijų programų: https://marko.lt/studijos/

Marijampolės kolegijos informacija