Marijampolės savivaldybė jau dešimtus metus šešiems geriausiai besimokantiems ir aktyviausiems Marijampolės kolegijos studentams įteikė sertifikatus, patvirtinančius Savivaldybės studijų rėmimo fondo vardinių stipendijų skyrimą.
Stipendijų sertifikatus įteikė ir naujuosius stipendininkus susirinko pasveikinti Marijampolės savivaldybės meras Povilas Isoda, vicemerė Agnė Pavelčikienė, Savivaldybės administracijos direktorius Karolis Podolskis, Savivaldybės tarybos Švietimo, kultūros, sporto ir jaunimo reikalų komiteto pirmininkas Alvydas Zdanys, Administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Nerijus Mašalaitis. Juos taip pat sveikino Marijampolės kolegijos direktorė Alė Murauskienė, direktorės pavaduotoja akademinei ir mokslo taikomajai veiklai Ilona Mulerenkienė.
Marijampolės savivaldybės vardinės stipendijos 2023-2024 mokslo metų pavasario semestrui įteiktos šiems Marijampolės kolegijos studentams:
Ornelai Grušelionytei, VšĮ Marijampolės kolegijos Edukologijos ir socialinio darbo fakulteto Verslo anglų kalbos ir komunikacijos nuolatinių studijų programos III kurso studentei.
Tomui Diliui, VšĮ Marijampolės kolegijos Verslo ir technologijų fakulteto Darnaus verslo vadybos ištęstinių studijų programos IV kurso studentui.
Sandrai Kirtiklytei, VšĮ Marijampolės kolegijos Edukologijos ir socialinio darbo fakulteto Teisės ir viešųjų pirkimų ištęstinių studijų programos III kurso studentei.
Vilmai Šlekaitienei, VšĮ Marijampolės kolegijos Edukologijos ir socialinio darbo fakulteto Socialinio darbo ištęstinių studijų programos III kurso studentei.
Adui Urmulevičiui, VšĮ Marijampolės kolegijos Verslo ir technologijų fakulteto Informacinių sistemų technologijų ir kibernetinės saugos ištęstinių studijų programos III kurso studentui.
Andrėjai Valinčiūtei, VšĮ Marijampolės kolegijos Verslo ir technologijų fakulteto Tarptautinio verslo vadybos nuolatinių studijų programos II kurso studentei.
Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad mūsų studentai siekia aukščiausių studijų rezultatų, yra aktyvūs kolegijai ir miestui reikšmingose veiklose, o svarbiausia, kad tai yra pastebima, įvertinama mūsų miesto savivaldybės. Tai didžiulė paskata, garbė bei pasididžiavimas ne tik stipendininkams, bet ir kolegijos bendruomenei – turėti tokius žingeidžius ir siekiančius profesinių aukštumų studentus.

Daugiau apie stipendijas ir finansinę paramą: https://marko.lt/studentams/stipendijos-ir-finansine-parama/

Marijampolės kolegijos informacija