2013 m. birželio 20 d., Vilnius. Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla šiemet abiturientams pristato naują studijų programą – Prodiusavimą. Pirmą kartą Lietuvoje bus rengiami aukštojo mokslo diplomą įgysiantys profesionalūs prodiuseriai.

Prodiusavimo studijos bus labai glaudžiai susijusios su praktika. TTVAM turi praktinio mokymo Kūrybinę studiją, kuri funkcionuoja kaip reali foto, filmavimo ir garso įrašų studija. Taip pat studentai atliks dvidešimt savaičių trunkančias mokomąją ir baigiamąją praktikas kino, TV ir video žaidimų prodiuserinėse kompanijose, reklamos ir viešųjų ryšių agentūrose, televizijose, teatruose, laisvalaikio, kultūros, verslo, sporto ir kitokius renginius organizuojančiose įmonėse.

Pagrindiniai dalykai, kuriuos studijuos, pasirinkęs prodiuserio karjerą, apims prodiuserio strategijas, kūrybinių projektų vadybą, vaidybos pagrindus, dramaturgiją, viešąjį kalbėjimą, scenarijų rašymą, vaizdo režisūrą, komunikacijos teoriją, režisūros pagrindus ir kitus įdomius dalykus.