Programos aprašymas. Konditerio modulinė profesinio mokymo programa yra skirta kvalifikuotam konditeriui parengti, kuris gebėtų savarankiškai gaminti konditerijos gaminius, parinkti žaliavas ir jas paruošti gamybai, maišyti tešlą ir ruošti konditerinius pusgaminius, gaminti miltinę, kreminę ir cukrinę konditeriją ir puošimo elementus.

Gebėjimai ir kompetencijos:

1. Paruošti ir tvarkyti darbo zoną.
2. Prižiūrėti konditerijos įrenginius ir reikmenis.
3. Maišyti ir minkyti tešlą.
4. Gaminti nemielinės ir mielinės tešlos gaminius.
5. Gaminti konditerijos gaminių pusgaminius.
6. Gaminti cukrinės konditerijos gaminius.
7. Gaminti apipavidalinimo ir dekoravimo elementus.
8. Parinkti ir paruošti žaliavas konditerijos gaminiams gaminti.
9. Gaminti kreminės konditerijos gaminius.
10. Formuoti darbinius įgūdžius realioje darbo vietoje.

Susidomėjai? Kreipkis!
Panevėžio darbo rinkos mokymo centras
J. Basanavičiaus g. 23A, 36205 Panevėžys
Mob. +370 643 41 806
El. p. info@paneveziodrmc.lt
https://www.paneveziodrmc.lt/