Programos aprašymas. Virėjo modulinė profesinio mokymo programa skirta kvalifikuotam virėjui parengti, kuris gebėtų palaikyti tvarką virtuvėje, pasiruošti patiekalų gaminimui, gaminti ir apipavidalinti patiekalus, dirbti su dokumentais.

Gebėjimai ir kompetencijos:

1. Paruošti ir tvarkyti darbo zoną.
2. Prižiūrėti virtuvės įrenginius.
3. Parinkti maisto produktus ir žaliavas, atlikti jų pirminį apdorojimą.
4. Apskaičiuoti reikiamą maisto produktų ir žaliavų kiekį.
5. Gaminti pusgaminius, karštuosius patiekalus, salotas.
6. Įvertinti patiekalų kokybę ir juos apipavidalinti.
7. Gaminti pagrindinius ir daržovių garnyrus.
8. Pildyti higienos žurnalus.
9. Ženklinti pusgaminius, patiekalus ir fiksuoti produkcijos pagaminimo laiką.
10. Stebėti maisto produktų ir žaliavų kiekį.
11. Formuoti darbinius įgūdžius realioje darbo vietoje.

Susidomėjai? Kreipkis!
Panevėžio darbo rinkos mokymo centras
J. Basanavičiaus g. 23A, 36205 Panevėžys
Mob. +370 643 41 806
El. p. info@paneveziodrmc.lt
https://www.paneveziodrmc.lt/