2013 m. balandžio 17 d., Vilnius.  Per kelis mėnesius ne tik tarp moksleivių, bet ir tarp jų tėvų netikėtai išpopuliarėjo proto žaidimo programėlė „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ – ją parsisiuntė jau daugiau kai 55 tūkstančiai žmonių, o viktorinos transliacijos metu per LRT televiziją penktadienio vakarais virtualioje erdvėje laidoje jau dalyvauja per 20 tūkstančių registruotų žaidėjų. Programėlė patraukė ir interneto bendruomenės autoritetų dėmesį: programėlė „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ nominuota Lietuvos interneto apdovanojimuose LOGIN 2013.

LRT televizijos projektą „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ TTVAM remia nuo pat projekto pradžios. Išmanioji programėlė suteikė projektui daugiau pasiekiamumo ir netikėtas populiarumas paskatino LRT ir projekto partnerę TTVAM dar labiau išplėsti programėlės technines ir turinio galimybes. Nuo šiol programėlė papildyta net 1000 naujų klausimų, o žaidimo metu programėlės ekrane bus rodomas teisingų ir neteisingų atsakymų santykis.

Programėlėje yra du režimai: kai TV laida nerodoma, galima savo žinias pasitikrinti atsakinėjant į praėjusių sezonų klausimus Treniruotėje. O TV laidos metu klausimai išmaniųjų įrenginių ekranuose matomi tuo pačiu metu kaip ir televizorių ekranuose. Iššūkis – atsakyti į juos greičiau už laidos dalyvius.

Geriausiam šio TV sezono virtualioje erdvėje žaidėjui Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla įsteigė prizą – planšetinį kompiuterį. Kviečiame visą TTVAM bendruomenę treniruotis virtualioje erdvėje, tai puiki proto lavinimo treniruotė ir galimybė laimėti išmanųjį prizą!

Daugiau informacijos partnerio svetainėje: www.lrt.lt