Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Klauskite visko apie priėmimą į KMAIK

Aurimas
Sveiki ,esu Pas jus baiges kadastrinius matavimus it nekilnojamo turto vertinimo studijas.Noreciau dabar hidrotechnika istestines studijuoti,kiek laiko truktu mokslai?gal but uzsiskaitytu kas?
Aurimas
Laba diena, Taip, galite studijuoti pirmo ir antro kurso bendrieji dalykai užsiskaitytų išskyrus specialybinius, o tokių iš pirmo kurso būtų Autocad 6 kr., Hidrologija ir geohidrologija 6 kr., Hidrotechninių statinių pažintinė praktika 6 kr.. Taigi galėtumėt pradėti nuo antro kurso, ištęstinės studijos trunka 4 metus. Jeigu nori detalesnės informacijos tegu rašo tiesiogiai man.
Rytis
Sveiki ar butu galima įstoti į zemėtvarka vnf su lietuviu ir anglu valstybiniais egzaminais?
Edita
Rytis rašė: Sveiki ar butu galima įstoti į zemėtvarka vnf su lietuviu ir anglu valstybiniais egzaminais?
Pagal Lietuvos Respublikos mokslo ir studijų įstatymo 59 str. 1 d. stojantiems į VALSTYBĖS NEFINANSUOJAMAS studijų vietas Kolegijoje reikia būti išlaikius bent vieną valstybinį brandos egzaminą. Tad jei surinksite minimalų stojamąjį konkursinį balą - įstoti galėsite. Minimalų stojamąjį konkursinį balą stojantiems 2021 metais nustato švietimo, mokslo ir sporto ministerija ne vėliau kaip iki bendrojo priėmimo pradžios (2021-06-01). 2020 metais kolegijoje buvo taikomas 2,5 balas stojantiems į valstybės nefinansuojamas studijų vietas.
Vartotojas
Sveiki jeigu mano balas 2.2 galiu pretenduot I vnf vieta ? Nes maciau kad motivacinis pokalbis vertinamas 1 balu tai gautusi virs 3 balo tada .
Austėja
Sveiki, ar įmanoma įstoti į kurią nors profesija vf su 4,24 balo? Turiu lietuvių,geografijos ir anglų valstybinius egzaminus
Klausimas
Sveiki, koks buvo mažiausias konkursinis balas praeitais metais, kurie įstojo i VF miškininkystę?

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]