Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

kokių egzaminų ir metinių pažimių reikia

VU_TVM
Kamilė rašė: Laba diena, norėčiau pasiteirauti apie Tarptautinio turizmo verslo studijų finansavimą. Kiek žmonių yra priimama į valstybės finansuojamas vietas?
Sveiki, Kamile, Studijos VU TVM yra mokamos.
VU_TVM
Kamilė rašė: Laba diena, norėčiau pasiteirauti apie Tarptautinio turizmo verslo studijų finansavimą. Kiek žmonių yra priimama į valstybės finansuojamas vietas?
Sveiki, Kamile, studijos VU TVM yra mokamos.
Kamilė
Gal tuomet yra galimybė gauti kažkokias stipendijas, bent dalinai padengenčias studijų kainą? Galbūt galėtumėte nurodyti, kur galėčiau apie tai plačiau pasiskaityti :)
VU_TVM
Kamilė rašė: Gal tuomet yra galimybė gauti kažkokias stipendijas, bent dalinai padengenčias studijų kainą? Galbūt galėtumėte nurodyti, kur galėčiau apie tai plačiau pasiskaityti :)
Sveiki, Kamile, Jeigu konkursinis balas 9,5 - taikoma nuolaida studijų kainai metams 1127,20 eur.Likusią dalį gali kompensuoti valstybė, suteikdama stipendiją.
Xmaster
Sveiki, gal galėtumėte man pasakyti, kokių egzaminų reikia stojant į istoriją? :)
Kristina
Laba diena, noriu sužinoti ar įmanoma man įstoti su lietuviu (mokykliniu egzaminu), matematikos,istorijos ir geografijos (valstybiniais egzaminais) į Tarptautinį Verslą?
VU TVM
Laba diena, Pagal 2016 m. priėmimo taisykles, privalomas nemažiau kaip vienas valstybinis egzaminas. Jūs planuojate laikyti tris valstybinius egzaminus, tad jei juos išlaikysite, tikėtina, kad ir įstosite.
Kristina rašė: Laba diena, noriu sužinoti ar įmanoma man įstoti su lietuviu (mokykliniu egzaminu), matematikos,istorijos ir geografijos (valstybiniais egzaminais) į Tarptautinį Verslą?

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]