Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

kokiu egzaminu reikia

asukomisija
kas galit greiciau ataskyt rašė: Kokiu egzaminu reikia stojant i zootechnikus. Ir kokias pamokas reikia rinktis?
Labas, ASU gali rinktis sumanioji gyvulininkystė (suteikiama kvalifikacija: žemės ūkio mokslų bakalauras). Studijų trukmė 3,5 metų. :) Geriausiai pasrink šiuos valstybinius egzaminus: biologija, matematika, užsienio kalba ir lietuvių kalba ir literatūra. Daugiau informacijos: http://www.asu.lt/noriu_studijuoti_lzuu/lt/60645 Sėkmės. :)
simona26
kur reik stot kaune norint but gamybos vadovu?
Patricija
Rita rašė: labai noriu stoti i kmu bet.... kokiu balu reikia?ar dideli konkursai buna?prasau atrasykit....ir dar....nezinau kokius egzaminus rinktis.....kas geriau as mokykliniai chemijos ir matematikos ar valstyvinai stojant i tokia specialybe?....ir ar biologjijos olimpiada LITBO41 saiciuotusi?....
As taip pat noriu stoti i kmu, bet niekur nerandu tinkamos informacijos apie tai ko reikia ir kiek kainuoja.. patarkit ar dvyliktoj klasej laikyt chemija ir biologija?
Kamiilė
Kokių egzaminų reikia norint stoti į ikimokyklinio ugdymo auklėtojos profesiją?
Erikas
Sveiki, aš esu dešimtokas, bet man reikės tuoj rinktis kokius egzaminus aš laikysiu... Taigi, norėjau paklausti, o kokių studijų reikėtų man, jeigu norėčiau tapti Lietuvių kalbos mokytoju? Aš galvoju imti egzaminus Lietuvių-valstybinį, matematika-mokyklinį, istorija-valstybinį, anglų ir rusų kalbas-valstybinį, chemija ir biologija- mokykliniu lygiu. Ačiū už jūsų laiką ir atsakymą :)
Margarita
Kokių egzaminų reikia kad aš taptum choreografę?
Evelina
Kokiu reikia egz jeigu as stosiu aukletoja .atrasikit aciu.
ąčę
ko reikia norint studijuot kriminalistika
ąčę
ko reikia norint studijuot kriminalistika
Aina
Kokias pamokas reikia pasirinkti 11 klasei, norint stoti į žurnalistiką?
barbora
Laba diena, labai sudomino darželio auklėtojos profesija tačiau nežinau kokius egzaminus reikia laikyti. Kokių egzaminų reikia?
Justina
Kokius dalykus reikia pasirinkti 11 klasei norint studijuoti floristika?
Hhhg
Kokius egzaminus reikia rinktis 11 ir 12 klaseje kad buti architektoriumi
Dominyka
Sveiki, norėčiau paklausti, kokius egzaminus reikėtų laikyti norint studijuoti kriminalistika?
Mindaugas
Kokių egzaminų reikia norint studijuoti girininkystę?
Justinadir
Sveiki, norėčiau paklausti kokių egzaminų reikia norint būti pradinių klasių mokytoja ir kur reikia stoti norint ja tapti. Kokių savybių turi turėti mokytojas ir ar būtinai turi mokytis labai gerai?
Gabrielė
Dailės mokytojai
Gabriela
Laba diena, norėčiau sužinoti kokius egzaminus reikia laikyti norint įstoti į veterinarijos akademiją?

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]