Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Klausimai apie Marijampoles kolegija

Administratorius
Cia galite klausti visko kas domina apie Marijampoles kolegija
Ingrida
Ar tikrai bus nauja specialybė įvaizdžio stilistas?
MARKO priėmimas
Šiuo metu studijų programa yra vertinama, jeigu bus patvirtinta tuomet rudenį bus vykdomas priėmimas.
Toma
Girdejau, jog Marijampoles kolegjoje galima stuijuoti lietuviu kalbos ir tikybos pedagogika. Noreciau suzinoti placiau apie sia profesija.
Schatzi
Tai reiks mokytis 3metus,kaip kitas specialybes?Ar butina pries tai but baigus kirpejo specialybe?kada patvirtins arba ne sia programa?menuo...
MARKO priėmimas
Studijų programos vertinimas jau turėjo būti atliktas, bet atsakymas vėluoja todėl negalime tiksliai pasakyti kada bus galutinis atsakymas.
Nuolatine forma studijos truktų 3 metus, ištęstine - 4 metus.
Nereikia būti baigus kirpėjos specialybę.
Ramunas
Sveiki, noreciau placiau suzinoti apie Verslo informaciniu sistemu specialybe, kokius reiketu tureti rezultatus pretenduojant y nemokamas vietas? Ir kokie egzaminu ar metiniu pazymiu rezultatai svarbiausi? Aciu, pageidauciau atsakymo y el. pasta: remuxas2007@gmail.com

virga
noreciau suzinoti kiek kainuotu mokantis socialiny darba marijampoles kolegijoje?
Marija
Baigusi dvylikta klase planuoju stoti i buhalterine apskaita ar finansus. Gal galetumet pasakyti,kokiu egzaminu reikia,metiniu pazymiu? Ar reikia pasiimti informatika bent B lygiu?
ŽaliaArbata
Sveiki, galvoju apie jūsų kolegiją, ir norėčiau sužinoti, ar galėčiau studijuoti kokią specialybę su geografijos ir lietuvių egzaminais. Ačiū už atsakymą.
Renatas
Laba diena,
Noreciau stoti i "Verslo Vadyba" Marijampoles kolegijoje, egzaminai islaikyti 2008 metais, metus mokiausi kitoje aukstojoje mokykloje. Mane domina ar man imanoma pretenduoti i valstybes finansuojama vieta ir kaip vyksta visas stojimo procesas?

Is anksto, aciu uz sugaista laika ir atsakyma,
Pagarbiai,
Renatas.
bituxe
SVEIKI, Esu būsima 12-okė. Žadu laikyti istoriją, lietuvių, geografiją, galėčiau ir dailę (šiuos dalykus mokausi A lygiu tad galėčiau laikyti ir egzaminus. taip pat informatiką irgi mokausi A lygiu). Bendras visų dalykų metinis pažymių vidurkis 11-oje kl. buvo 8,4 . LABAI norėčiau sužinoti kokių šansų ir į kokią specialybę MAŽDAUG galėčiau įstoti kitais metais? aišku, jei tokių šansų turiu... :( iš anksto labai dėkoju už atsakyma...
bituxe
ir ar turėtų kokią įtaką jei esu baigusi vidurinę muzikos mokyklą ir jei vidurinėje mokykloje esu mokiusis lietuvių, anglų, rusų kalbas ir nuo 11kl prancuzų? ar tai įtakos jokios nedarytų stojant į betkokią specialybę?
nomeda33
O cia dar studijuoja kas? <a href=http://www.alio.lt/nekilnojamas-turtas.html>nekilnojamas turtas</a>
Tomas
[url=http://www.skelbiu.info/nekilnojamas-turtas]skelbiu.info butai[/url]
eugis
Sveiki as noretau stoti mokytis i kolegija. Aisku neakivaizdziai gal galit pasakyti galimas specelybes ir kainas. Aisku vidurkis neitin geras.
Asa
Kada bus žinoma ar bus studijuojama pas Jus slauga?

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]