Jokia kasdienės veiklos sritis ir jokia organizacija negali būti įsivaizduojama be kompiuterių, kompiuterinių informacinių sistemų. Informacinių sistemų technologijos studijų programos tikslas – rengti kvalifikuotus specialistus, gebančius projektuoti, diegti ir administruoti informacinių komunikacinių technologijų sistemas organizacijoje, prižiūrėti, tobulinti ir valdyti kompiuterių techninę ir programinę įrangą, informacines sistemas, kompiuterių tinklus, savarankiškai tobulinti savo kvalifikaciją. Ši studijų programa labiausia tinka kūrybiškiems informacinių technologijų mėgėjams.
 
Šiemet gerokai padidintas šios programos valstybės finansuojamų vietų skaičius. 
 
Studentų žinios ir įgūdžiai tobulinami kartu su pripažintais profesionalais kuriant miestui skirtus projektus.
 
 
Kodėl Šiaulių valstybinėje kolegijoje?
 
Studijų programos Informacinių sistemų technologija studentai Šiaulių valstybinėje kolegijoje gali rinktis tris specializacijas. Pasirinkę Grupinio darbo sistemų specializaciją, mokosi planuoti, konfigūruoti ir administruoti grupinio darbo priemones. Specializacijos Kompiuterinių tinklų projektavimas, diegimas ir priežiūra studentai sužino, kaip projektuoti, prižiūrėti kompiuterių tinklus ir konfigūruoti tinklo operacines sistemas. Tie studentai, kurių specializacija yra Programavimas išmaniesiems įrenginiams, išmoksta projektuoti ir programuoti mobiliąsias programėles išmaniesiems įrenginiams, turintiems operacines sistemas Android ar iOS. Įgūdžiams formuoti ir stiprinti skirtos penkios praktikos.
 
 
Absolventai dirba įvairiose įstaigose ir įmonėse kompiuterių tinklų administratoriais (Telia Lietuva, AB, Barclays Group Operations Limited Lietuvos filiale, UAB „Cherry Servers“ klinikose), programuotojais (UAB Dipolis.com, UAB „Gorila reklama“, Barclays Group Operations Limited Lietuvos filiale ir kitose).
 
 
Studijas galima tęsti universitetuose pagal technologijos mokslų srities informatikos inžinerijos studijų krypties bei fizinių mokslų studijų srities informatikos krypties studijų programas.
 
Nori studijuoti pas mus? Sužinok konkursinio balo sandarą.
 
Daugiau apie šią ir kitas studijų programas, vykdomas Šiaulių valstybinėje kolegioje, gali sužinoti aukštosios mokyklos interneto svetainėje www.svako.lt