Pageidajančios atskleisti gražiausius savo bruožus spalio 4 ir 5 dienomis  kviečiamos atvykti į į Kauno prekybos centre „Akropolis“ (Mindaugo pr. 49) esančią „Eurokos“ parduotuvę.

Penktadienio ir šeštadienio popietėmis lankytojas gražins ir makiažus darys  kosmetologės iš Kauno kolegijos Medicinos fakulteto.  Merginas įamžins kolegijos Justino  Vienožinskio menų fakulteto fotografų komanda.

Akcijoje dalyvaujančių  gražiosios lyties atstovių nuotraukos bus skelbiamos  Kauno kolegijos paskyroje, esančioje socialiniame tinkle „Facebook“.  Daugiausiai lankytojų simpatijų sulaukusios akcijos dalyvės bus apdovanotos vertingais „Eurokos“  prizais.

Akcijos iniciatoriai – Kauno kolegija – yra valstybinė aukštoji mokykla rengianti  technologijų, socialinių mokslų, biomedicinos, humanitarinių mokslų ir meno srities specialistus. Iš 47 siūlomų programų galima pasirinkti ir su mada susijusių specialybių. Kolegijoje  vykdomos Aprangos dizaino, Įvaizdžio dizaino, Kosmetologijos studijos.

Akcija „Pagauk rudens spalvą“  yra vienas iš daugybės „Mada eina per Kauno Akropolį“ renginių, vyksiančių spalio 3-5 dienomis. Pirmą kartą Kaune, prekybos centre „Akropolis“ vyksiančios „Mados dienos“ iš kitų panašaus pobūdžio renginių, iki šiol rengtų Lietuvoje, išsiskirs originalia koncepcija bei sumanymu – specialius pristatymus stiliaus šventei sukūrė net šeši Lietuvos dizaineriai.

Akcijos laikas:

spalio 4 diena (penktadienis ) 14-17 val.

spalio 5 diena (šeštadienis) 12-15 val.

Vieta: Kauno prekybos centras „Akropolis“ (Mindaugo pr. 49), „Eurokos“ parduotuvė