Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Pasienieciu mokykla.CMEK ar sunku pereiti med komisija?

Kristina112
Geriausia dviratį prasiminti savo ligoninėje ir vykti su visais reikalingais tyrimais jau iškart į cmek'ą :) taip greičiau viskas, nes tikrai užima laiko visi testai, laukiami prie gydytojų kabinetų :)
Rege
Laba diena, Ar mokinantis įvadiniuose kursuose būtina gyventi bendrabutyje ar galėčiau kasdien važinėti į paskaitas?
Ada1
Kristina112 rašė: Geriausia dviratį prasiminti savo ligoninėje ir vykti su visais reikalingais tyrimais jau iškart į cmek'ą :) taip greičiau viskas, nes tikrai užima laiko visi testai, laukiami prie gydytojų kabinetų :)
Idomu ar nebus veltui jeigu viską padarysi, kad antra karta nereiketu ten praeidineti
Ada1
Rege rašė: Laba diena, Ar mokinantis įvadiniuose kursuose būtina gyventi bendrabutyje ar galėčiau kasdien važinėti į paskaitas?
Man irgi idomu
Daina
Sveiki, ar kažkas buvote nesenai CMEK? Domina kainos, būtinas šlapimo tyrimas dėl narkotinių medžiagų jų kainoraštyje norodomas virš 70€, ar tikrai tokios kainos?
Adas
Sveiki mąstau stoti į policijos mokyklą bet prieš 5-6 metus buvau sirgęs epilepsija gal kažką su tuo pačiu buvo susidūręs ir kaip sekėsi ar išejo praeitį arba įkalbėti
Giedrė
Gal kas nors žino ar su egzema praleidžia?( žvyneline)
Nezinomas
Kaip apskaiciuoti bala stojant i LPM?
Laura
Sveiki, gal žinote ar galima persidaryti ar pas kita gydytoją kreiptis, nepraleido dėl neurologo.
pijus
Sveiki ar reikia praeiti cmek norint eiti i pasieniecius?
Šarūnas
Sveiki, gavau siuntimą atlikti CME, tačiau užsiregistravau rugpjūčio 12 d. nes artimiausia data, o kitos užimtos, tad ar spėčiau viską susitvarkyti iki rugpjūčio 14 d.? Nuėjus pas šeimos daktarę, kokių tyrimų man reikia? Bei nuvažiavus atlikti į CME, kokių tyrimų man ten reikės? Ačiū!

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]