Bendradarbiavimo sutartyje numatyta, jog „Delamode Baltics“ organizuos VGTU TIF studentams pažintines praktikas, taip pat gamybinės praktikos vietas ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Stažuotėms bus kviečiami ir fakulteto dėstytojai.
 
VGTU „Delamode Baltics“ atstovus ketina kviesti ne tik skaityti įvairios tematikos paskaitų, bet ir dalyvauti baigiamųjų darbų gynimuose, įvairiuose moksliniuose tyrimuose bei projektuose, savo praktiniais patarimais dalintis universiteto organizuojamuose renginiuose.
 
„Delamode Baltics“ ketina pagelbėti informacijos ieškantiems studentams, kuriems įmonės patirtis galėtų praversti ruošiantis studijų procesui, rašant įvairius pranešimus ar baigiamuosius darbus. Be to, „Delamode baltics“ geriausiam bakalauro IV kurso studentui, baigusiam transporto inžinerinės ekonomikos ir vadybos studijas, bei jo darbo vadovui žada suteikti 300 eurų premiją.
 

Sutarties tarp VGTU ir „Delamode Baltics“ pasirašymą inicijavo ir pasirašymą kuravo TIF prodekanė,  Logistikos ir transporto vadybos katedros profesorė dr. Nijolė Batarlienė.