„Nors šią mokyklą baigiau daugiau nei prieš dešimt metų, apie ją net šiandien galiu labai detaliai papasakoti. Mano atmintis visa tai taip nesudėtingai fiksuoja,  turbūt todėl, kad tai buvo smagus ir reikalingas etapas, kurį galėčiau įvardinti kaip investiciją į tolimesnius etapus, siekiant užsibrėžtų tikslų. Labiausiai išskirčiau šiuos privalumus: malonus ir šiltas bendravimas su mokytojais, nesudėtingas mokomosios medžiagos įsisavinimas ir įdomios praktinio mokymosi platformos ( vienas iš jų verslo praktinio mokymo firma "Vigora")  - Andrius.

„Puiki mokykla, kurioje galima išmokti ne tik teorinių, bet ir praktinių dalykų. Linkėjimai kolektyvui!“ – Tomas.

„Šioje mokykloje mokytojai yra super. Aš labai džiaugiuosi,  kad turėjau tokią galimybę – mokytis Vilniaus turizmo ir prekybos verslo mokykloje.  Labai daug ko išmokau, todėl palinkėjimas tiems, kurie žada čia mokytis, pasiimkite visas žinias, kurias mokytojai „dalina“,  tikrai nepasigailėsite“ – Neringa.

 „Praėjo tiek nedaug  laiko - vos 3 metai,o aš jau pasiilgau mokyklos, visų  mokytojų, ramios ir dalykiškos aplinkos. Gal svarbiausia tai, kad visada buvo juntamas mokytojų rūpestis dėl visko: kaip tu jautiesi, kodėl tokia tavo nuotaika, ar tu viską supratai? Toks jausmas, lyg aplink tave daug mamų... Dėkui visam prekybos ir verslo skyriui“–Anželika.

„Visų pirma mokykloje buvo gera todėl, kad čia turėjau galimybę realizuoti visas savo mintis bei idėjas, tam yra sudarytos visos sąlygos. Antra, niekada nejaučiau barjero tarp mokyklos  administracijos, mokytojų, o tai sukuria dar jaukesnę aplinką joje. O trečia, man visi žmonės mokykloje prilygo šeimai, kuri nori padėti įsisavinti žinias, padėti išmokti, sužinoti, atrasti savo kelią.“ – Giedrė

 „Paklaustas labai susimąsčiau – kas labiausiai įstrigo atmintyje? Gal tai, kad visada vyko dialogas tarp mokytojo ir mokinio, kad šiltas mikroklimatas, kad mokytojai padeda išsiaiškinti ar suteikta jų informacija mokiniui yra priimtina. Dažnai prisimenu asmeninius pokalbius su mokytojais, gyvenimiškus patarimus, tai, ko nebuvo vidurinėje mokykloje“- Jonas.

„Tai mokykla, kuri davė labai daug – žinių, patirties, keliones  su firma į užsienio šalis, pasitikėjimą ir tikėjimą tuo, ką darai“ – Miroslavas.

„Man ši mokykla – tai toks prisiminimas: gera pamoka,  gera mokinių savijauta,  geri  mokymosi pasiekimai, palankus mikroklimatas.  Nenoriu išskirti nei vieno mokytojo, nes jie visi skirtingai įdomūs ir geri, pasiruošę  padėti, patarti.  Puikūs potyriai praktikos metu firmoje, vadovaujančios pareigos, atsakomybė“ – Julija.

„Paklaustas prieš 5 metus būčiau pasakęs – sunku, kontrolė, verčiama mokytis, įkyru. Šiandien, turėdamas sūnų pirmoką, galiu pasakyti kitaip, dėkui visiems prekybos skyriaus mokytojams, jūs tada man dovanojote širdį, o aš nesupratau“ – Antonas.