Apskaitininkų ir kasininkų specialybės mokiniai turi visas galimybes siekti žinių aukštumų ir geba tai taikyti praktikoje, nes ugdymo procese yra taikomas kompiuterizuotos programos „STEKAS“, „POSS“ ir kt.

Mokytojai pasižymi profesionalumu, todėl kiekviena teorinė pamoka yra aukšto profesinio lygio.

Kadangi mūsų gyvenimas bėga labai skubriu tempu, todėl kiekviena pasyviai praleista diena kainuoja tai, kad nuskubėjusią į priekį visuomenę teks vytis visus metus. Mokytojai stengiasi, kad kiekviena diena būtų turtinga žinių.

Bendraudami ir bendradarbiaudami su mokiniais mes mokome juos savo darbą atlikti profesionaliai, ugdome atsakomybę ir pareigingumą.

Profesionalumas bus nepasiekiamas, jei nebus suderintos teorijos ir praktikos darnus „žingsnis“. Mūsų mokykloje mokymo planai yra sudaromi taip, kad pirmiausia mokiniai yra mokomi teorijos ir vėliau specialybės pradmenis gali taikyti praktinėje veikloje. Reikia pastebėti, kad parduotuvių vadovai nelieka abejingi ugdomam mokinių profesionalumui (mokiniams yra siūlomos darbo vietos). Taip mūsų apskaitininkai ir kasininkai tampa konkurencingi darbo rinkoje, o tai ir yra visų mūsų siekiamybė.