Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos mokiniai kasmet vyksta į įvairias Europos Sąjungos šalis, kur atlieka praktiką pagal savo mokymo programą. Pavyzdžiui, virėjo modulinės mokymo programos mokiniai gali vykti į Italiją ar Ispaniją ir praktiką atlikti tos šalies kavinėje ar restorane. Tai labai gera patirtis bet kurios specialybės mokiniams, nes užsienyje įgytos žinios ir patirtis padeda mokiniams lengviau integruotis darbo rinkoje, pagerina jų bendravimo ir socialinius įgūdžius.

Sėkmingą projektinių veiklų įgyvendinimą patvirtina tai, kad Mokyklai 2021-03-01 suteikta „Erasmus+“ akreditacija profesinio mokymo srityje, taip pat suteiktas ,,Kokybės pažymėjimas“. Tai suteikia lengvesnes finansavimo sąlygas, daugiau dalyvių gali dalyvauti tarptautiniuose projektuose.

Šių metų vienas didžiausių įvertinimų projektų įgyvendinimo srityje yra tai, kad 2023-10-26 mokykla tapo laimėtoja Švietimo mainų ir paramos fondo Kokybės konkurse už „Proveržį skaitmeninio švietimo srityje“, mokyklai įteikta kokybės konkurso nugalėtojų statulėlė.