Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Priėmimas į Kauno technikos kolegiją

Administratorius
Čia galite užduoti klausimus apie priėmimą į Kauno technikos kolegiją.
KTK_priemimas
Sveiki, Kauno technikos kolegijos priėmimo tarnyba mielai atsakys į visus Jums iškylančius klausimus, susijusius su studentų priėmimu į Kauno technikos kolegiją (KTK). [b]Lauksime Jūsų KTK! :) [b]KTK priėmimo tarnyba El. paštas: priemimas@ktk.lt Skype: ktk_priemimas [b]www.ktk.lt
Tadas
Laba diena. Norėčiau stoti į Kauno technikos kolegiją automobilių techninę priežiūrą. Ar galėčiau pretenduoti į valstybės finansuojamą vietą? Matematika 3 proc. V Lietuvių kalba 19 proc. V Anglų klb. 46 proc. V arba 6 balai metinis Fizikos egzamino nelaikiau Jei skaičiuoklėje įvedu anglų klb. metinį, gaunasi 8,42 balo Ačiū.
Jonas
Sveiki, norejau paklausti koks buvo maziausias balas praeitais metais stojant i statybu inzinerija, VF?
KTK_priemimas
Sveiki, Tadai, bandykite stoti :) Jonai, mažiausias balas buvo 3,4 per pirmąjį priėmimo etapą. Lauksime Jūsų KTK! KTK priėmimo tarnyba el. paštas: priemimas@ktk.lt www.ktk.lt
Arunas
Laba diena, gal būtų galima sužinoti koks buvo VF konkursinis balas 2011 ir 2010 metais i Automobilių techninį eksploatavimą , bei į kelių inžinerija?
KTK_priemimas
Sveiki, Arunai, 2011 m. statistiką rasite čia: http://www.lamabpo.lt/turinys/bendrojo-priemimo-rezultatai/2011-minimal%C5%AAs-konkursiniai-balai 2011 m. http://www.lamabpo.lt/turinys/bendrojo-priemimo-rezultatai/2011-minimal%C5%AAs-konkursiniai-balai Lauksime Jūsų KTK! KTK priėmimo tarnyba el. paštas: priemimas@ktk.lt www.ktk.lt
Viki
Ar įstočiau į KTK statybos inžineriją su valstybiniais: Lietuvių 61%, matematika 19%, istorija 35%, geografija 9% ir anglų B lygio 8? :) ar tusiu šansų patekti į nemokamą vietą? mano konkursinis balas susidaro 11,58 . ir šią specialybę lamabpo prašyme pildžiau antru numeriu, bijau suklysti, ar gerai pasirinkau... esu mergina, bet mane traukia praktiškos specialybės. Gaila, 11-12kl. nebuvau pasiėmusi mokytis fizikos:(
KTK_priemimas
Laba diena, Viki, jei vertinsim pagal pernai metus, tai taip :) KTK priėmimo tarnyba
Donatas
laba diena, labai norėčiau mokytis ,,Automobilių techninio eksploatavimo,,turiu keliatą klausimų: esu abiturientas, laikysiu anglų,lietuvių ir istorijos valstybinius egzaminus. nelaikau nei matematikos, nei fizikos.fiziką mokausi A lygiu (9) matematika b (8) ar turiu šansų įstot į nemokamą vietą? gal būtų galima gaut ir valstybės nefinansuojamą vietą? suprantu kad labai sunku nuspręsti, bet preminaliai norėčiau patarimo, galbūt man net neverta svajoti, nes nelaikau bazinio egzamino, ačiū už atsakymą:)
Evaldas
Laba diena.Noreciau stoti i Kauno Technikos Kolegija.Lietuviu islaikiau 60%,Matemetika 2%,Geografija mokyklinis 7,Anglu kalba B lygio 9,Fizika B lygio 9:)
Administratorius
Evaldas rašė: Laba diena.Noreciau stoti i Kauno Technikos Kolegija.Lietuviu islaikiau 60%,Matemetika 2%,Geografija mokyklinis 7,Anglu kalba B lygio 9,Fizika B lygio 9:)
Jūsų klausimas perkeltas prie forumo Konsultuoja kolegijos.
Lukas
sveiki, ar patekciau i vf vieta, transporto elektronikoj, jeigu mano stojamasis balas 12,5 ?
Marius
Ar turiu šansų įstoti į statybos inžinerija (VF), su 4 konkursiniu balu, pagal 2014 m. skaičiuokle?
edvinas
sveiki, ar pavyktu istoti i ktk su 27% matematika 23% anglu 4 lietuviu mokyklinis 25%fizika, bet turi is matematiks metini 7 is anglu 7 fizika 7 lietuviu 5 ir is istorijos 9. ar pavyktu patekti i nemokama vieta?
Tadas
sveiki , norėčiau sužinoti ar yra bent kokie šansai įstoti į statybu inžinerija su matematikos b lygiu ir mokykliniu lietuviu egzaminu . Aišku į mokama vieta ? Taipogi istrijos egzaminas ir geografijos valstybinaia bus laikomi .
Aidas
Sveiki,noreciau studijuoti KTK Automobiliu techninis eksplotavima,ar patekciau i nefinancuojama vieta su lietuviu mokykliniu,fizikos ir geografijos egzaminais.Aciu
Vladas
Laba diena, Norėčiau paklausti, kokius egzaminus turėčiau išsilaikyti, kad galėčiau stoti į Kauno Technikos Kolegiją, Į automobilių techninę eksplotaciją?
Vidas
Sveiki. Kokius dokumentus reikia atsivešti norint gauti kolegijos bendrabuti? Ačiū
Evaldas
Sveiki, ar būtu galimybe istoti i KTK finansuojama vieta jei visus egzaminus islaikyciau gerai o anglu egzamino nelaikyciau?

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]