Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Priėmimas į Vilniaus verslo kolegiją

Administratorius
Čia galite klausti visko apie apie priėmimą į Vilniaus verslo kolegiją
zip
I kokias programas galima stoti su lietuviu M, matematika V, uzsienio V(laikyta anglu ir rusu).
Greta
Laba diena. Norejau paklausti, jeigu istosiu y VNF/ST tai ir reikš, kad aš gausiu studijų stipendija, ar istojus cia dar bus koks nors konkursas? Ir koks minimalus konkursinis balas buvo finansu studiju i valstybes finansuojama ir valstybes nefinansuojamą vieta 2011 ?
VVK
Laba diena zip, Su Jūsų laikytais egzaminais, galėčiau pasiūlyti Verslo vadybos, Finansų studijų sritis.
VVK
Laba diena Greta, Taip jeigu Jūs įstosite per bendrąjį LAMA BPO į VNF/ST vietą - tai Jūs ir gausite studijų stipendiją ir tikrai nebus jokio papildomo konkurso. O konkursiniai balai būtent finansų studijose buvo: valstybės finansuojama - 15,02, o valstybės nefinansuojama - 3. Žinoma labai nekreipkite didelio dėmesio į šiuos rodiklius, juk kiekvienais metais abiturientų išlaikytų egzaminų lygis skiriasi. Palyginimui galiu pasakyti, kad 2009 m. į finansų studijas valstybės finansuojamą vietą buvo įstota su - 9,8 konkursiniu balu.
neziniukas
Noreciau pasiteirauti,su 13,12 balu i investicijos ir draudimas, i bankininkystė ir i finansuss nera sansu istoti i finansuojama vieta siemet??
VVK
Laba diena nežiniuk, žinokite kol kas yra sunku prognozuoti koki balai gaus studijų stipendijas finansų studijų programoje, nes viskas priklauso nuo bendro lygio. Būna ir silpnesnių ir stiprių laidų, todėl siūlyčiau vis tiek pabandyti, juk nieko neprarasite.
Ilona
Sakykite. koks didziausias ir maziausias buvo pazymys i taikomaja anglu kalba? dekoju
VVK
Laba diena Ilona, Į Taikomąją anglų kalbą mažiausias stojamasis balas 2011 m. buvo 9,8 , o didžiausias buvo 18,58.
Vytautas
Sveiki, koks konkursinis balas nemokamai vietai į Svetingumo paslaugų industriją?
VVk
Laba diena Vytautai, Žemiausias konkursinis balas buvo 14,34
Rem
Sveiki, ar su 13,48 naivu tiketis istoti i vf, anglu taikomaja kalba?
VVK
Laba diena Rem, tikrai naivu, atsižvelgiant į tai, kad mūsų kolegija neturi valstybės finansuojamų vietų, o tik Studijų stipendijas. Žinoma tikrai patarčiau bandyti rašyti taikomąją anglų kalbą su pasirinkimu vnf/st . Nes kiekvienas etapas kiek numuša pirmąją iškeltą kartelę. Todėl Linkime Jums sėkmės pildant prašymą ir jau rytoj sužinoti, kad galite studijuotai tai ką norite. :)
Vilma
Norėjau paklausti, kokių dalykų reikia stojant į reklamos vadybą? Jeigu aš esu pasirinkus Lietuvių A, MAtematiką A, dailę A, istoriją B ar yra galimybių įstoti?
Vija
Šiais metais įstojau i Vilniaus ISM. Norėčiau perstoti į Jūsų kolegiją informacinių technologijų fakultetą. Ar tai dar būtų įmanoma. Jei tai- ė dieninį ar neakivaizdini
Vaida
Vidurinėje mokykloje, kurią baigiau 1996 m., laikiau rusų kalbos egzaminą. Utenos kolegijoje baigiau verslo vadybą, kur laikiau ir anglų kalbos egzaminą (10 balų). Norėčiau studijuoti taikomąją anglų kalbą. (Vidurinėje mokiausi vokiečių kalbą). Ar galėčiau ir kokius balus užskaitytumėte stojimo metu? Ačiū už atsakymą.
Greta U.
Sveiki, jei aš noriu stoti į Jūsų kolegiją pvz. į anglų kalbą ir medijas ir nesimokau antros užsienio kalbos, o mano gimtoji kalba yra lietuvių, ar skaičiuojant konkursinį balą nebus skaičiuojamas joks pažymys, o tik gzaminai?
Viacheslav
I kokias programas galima stoti su Lietuviu V,anglu V ir Istorija V ?
Tomas
Sveiki , kiek minimaliai balu reikia surinkti, kad parekti vf vieta i logistika ( transporto vadyba)?
Joana
Laba diena, kokių egzaminų reikia stojant į taikomąją anglų kalbą?

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]