Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Klausimai apie LCC

Administratorius
Čia jūs galite užduoti įvairius klausimus apie LCC tarptautinį universitetą
maarciuss
Kokia apytiksliai kaina butu stojant i LCC pasirinkus Verslo administravima? ir ar imanoma gauti nemokama vieta ,Lietuviui studijuojanciam UK?
LCC
2012-2013 akademiniu metu kaina yra 8,805 LTL, nepriklausomai kuria specialybe renkates. Visi stojantieji gali pildyti dokumentus del finansines paramos, kuria skiria LCC. Finansine parama varijuoja nuo 10 iki 90 procentu nuo studiju kainos. Skiriant finansine parama yra vertinami du kriterijai: stojimo balas ir seimos finansine situacija. Taip pat daugiau informacijos apie finansine parama galite rasti cia http://www.lcc.lt/bachelors-financing-planning
Marius
Sveiki , as studijuoju Anglijoje, vadinamus A-levels: double business ir ICT. Kaip zinote, Anglijoje egzaminai vertinami raidemis nuo A* iki U. Mano planuojami minimalus A-level egzamino rezultatai butu B (Business) B (Business) C (ICT). Ar tai tiktu istoti i Lcc universiteta? Ar man reiktu konors papildomo? Aciu labai!
LCC
Mariau, svarbiausia Jums reiketu susisiekti su Studiju kokybes vertinimo centru del Jusu diplomo ivertinimo ir pasitikslinti ar tikrai uzteks tiek egzaminu tokio lygio tam, kad jusu mokyklos diplomas butu ivertinamas. Visi moksleiviai, baige mokykla ne Lietuvoje turi pristatyti mokyklos baigimo diploma SKVC tam, kad jis butu ivertintas ir pripazintas lygiaverciu Lietuvos mokyklos diplomui ir kad Jus galite studijuoti universitete Lietuvoje. Tad tai butu vienas svarbiausiu dalyku. Cia SKVC kontaktai tel. +370 5 210 47 72, fax: +370 5 213 25 53, e-mail: enicnaric@skvc.lt Mes i stojimo bala skaiciuosime tuos egzaminus, kuriuos Jus laikysite. I stojimo bala taip pat ieina ir pokalbis.
Birutė
Sveiki. As turiu baigimo sertifikata anglukalbos LCC vasaros kursu.Ir stojant i LCC ar tai prideda prie bendro konkursinio balo vertės?
Greta
Sveiki, Gal galite pasakyti kokie brandos egzaminai butini stojant i LCC anglu kalba ir literatura? Aciu uz atsakyma.
Linas
Sveiki, aš esu susidomėjęs stoti į LCC unviersitetą, tačiau aš 11-12 klasėj nesu pasirinkęs istorijos, ar man būtų imanoma įstoti? Norėčiau mokintis tarptautinio verslo administravimo kurse.

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]