Programos aprašymas. Padavėjo ir barmeno modulinė profesinio mokymo programa skirta kvalifikuotam darbuotojui parengti, kuris gebėtų savarankiškai aptarnauti maitinimo paslaugas teikiančių įmonių lankytojus, pokylių ir priėmimų svečius, gaminti gėrimus, kokteilius, šaltuosius ir karštuosius užkandžius bei juos patiekti.

Gebėjimai ir kompetencijos:

  1. Paruošti darbo vietą.
  2. Paruošti darbui stalo indus, įrankius, taures, stalo užtiesalus.
  3. Serviruoti stalus.
  4. Patiekti patiekalus ir gėrimus.
  5. Vykdyti pardavimų apskaitą.
  6. Aptarnauti pobūvių svečius ir konferencijų dalyvius.
  7. Aptarnauti viešbučio svečius.
  8. Paruošti barą svečiams aptarnauti.
  9. Aptarnauti baro lankytojus.
  10. Sudaryti baro asortimentą.
  11. Vykdyti baro darbo ir materialinių vertybių apskaitą.
  12. Naudoti pardavimų apskaitos programą.
  13. Išpilstyti ir patiekti alkoholinius ir nealkoholinius gėrimus.
  14. Gaminti ir patiekti maišytus gėrimus ir kokteilius.
  15. Gaminti ir patiekti karštuosius gėrimus.
  16. Gaminti ir patiekti nesudėtingus šaltuosius ir karštuosius užkandžius.
  17. Formuoti darbinius įgūdžius realioje darbo vietoje.

Susidomėjai? Kreipkis!
Panevėžio darbo rinkos mokymo centras
J. Basanavičiaus g. 23A, 36205 Panevėžys
Mob. +370 643 41 806
El. p. info@paneveziodrmc.lt
https://www.paneveziodrmc.lt/