Mantas2012 01 18 • 78.63.242.126 cituotiLabas, Nikita, smagu, kad pateiki tiek daug naudingos informacijos. As pats bandysiu siemet stoti i SSE. Man butu labai idomu jeigu tu siek tiek placiau papasakotum apie "admissions test". Tu jau, kaip supratau antrakursis, tai gal busi ir primirses tuos dalykus, tikiuosi ne.
Mane konkreciai domina matematine, logine testo dalis. Kokio tipo ten uzdaviniai? As kaip supratau yra dalis loginiu uzdaviniu, panasiu i IQ testuose naudojamus. Ar ten turetu buti ir grynos "matematikos" (kazko panasaus i tai, ka lietuvoje duoda per valstybinius egzaminus t.y. -lygtys, trigonometrija,integralai, tekstiniai uzdaviniai etc.)?
Gal turi, kokiu nors pastebejimu, patarimu i ka daugiau kreipti demesi ruosiantis tiems testams. As, matai, esu mokykla baiges pries 1.5 metu, tai zinios jau truputi "apsiblaususios" :)
Dar is kitos operos, gana abstraktus klausimas. As girdejau tokiu atsiliepimu, kad padarius moksla mokamu (SSE) konkurencija stojant i SSE gerokai sumazejo. Kiek tame yra tiesos. Gal zinai, kokios nors statistikos, kiek mazdaug moksleiviu aplikuoja i SSE? As suprantu, kad tas "sunkumas istoti" yra gana reliatyvus dalykas, bet vistiek galbut turi kazkokiu minciu siuo klausimus.
Esu labai dekingas uz tavo sugaista laika atsakinejant i mano klausimams :)
Iki,
M